Kids Kino

Kids Kino er tilbage!

Vi har I Kinorama lavet en ny udgave af Kids Kino!

Det nye koncept går ud på at man kan køber et ”klippekort” som kan bruges af børn til børnefilm. Det er et rabat-klippekort som koster kr. 300,- og kan bruges til 5 film i løbet af et år. (2020)

Det kan købes både online og i Kinorama.

Kortet er personligt og kan kun anvendes én gang pr. forestilling. Det vil sige: skal to børn ind og se samme forestilling, skal der købes to Kids Kino kort. Kids Kino kortet er for alle børn til og med 9. klasse.

I programmet her på hjemmesiden vil du kunne se hvilke film der er ”Kids Kinofilm” Der vil ikke som tidligere være specielle forestillinger som er for Kids Kino medlemmer, men det vil være ”almindelige” forestillinger både til hverdag og i weekender.

Kortet kan bruges til alle film med teksten ”Kids Kino” ud for.

Når et klip er brugt udskrives et nyt ”klippekort” med et klip mindre på, indtil hele kortet er brugt op.

Pas på dit kort. Det kan IKKE erstattes.

Når du køber et ”Kids Kino Klippekort” online kan du samtidig melde dig ind i ”Klub Kids Kino”.

Her vil du få mulighed for at blive inviteret til særlige forpremierer eller når biografen har ”fint” besøg af f.eks skuespillere. Her skal du bare opgive den mailadresse som vi må bruge og sende invitationer og informationer ud til dig på.

For at købe i SØNDERBORGFølg dette link (Klik Her) og Køb dit 1. klippekort, eller besøg Kinorama i Sønderborg og køb det der…..

For at købe i AABENRAA: Følg dette link (Klik Her) og køb dit 1. klippekort, eller besøg Kinorama i Aabenraa og køb det der...

Klippekortet kan kun bruges i den biograf det er købt til.

(Vær opmærksom på at den online kvittering du får ved køb skal byttes i Kinorama til et ”klippekort” – ligesom i det gamle Kids Kino)